Punem la dispozitie kit-uri case din lemn prefabricate

 • Oferim kit case din lemn prefabricate cu livrare si montaj la cerere. Punem la dispozitie case ecologice din busteni prelucrati manual, cojiti si fasonati sau case din grinzi profilate de diferite marimi si montate in forme diverse precum case tip A si case tip iglu, casa cu monopanta sau case cu doua pante dupa preferintele fiecarui client.
 • Fabrica de case oferim servicii de proiectare si productie, livrare si montaj case din lemn prefabricate si structurate in forme simple sau complexe cu parter si etaj sau case cu parter si mansarda. Firma noastra specializata va asigura pachete de servicii la preturi imbatabile care includ kit casa din lemn si livrarea acestuia in santier, iar montajul se poate solicita in functie de necesitatile Dvs.

Fabrica-casa.ro

Livram si asamblam kit casa de lemn pentru locuit

 • Realizam case cu structura de lemn preconstruite pentru locuit cu pereti prefabricati in atelier si asamblare pe santier. Casele de lemn pot fi realizate in mai multe variante si pot fi structurate dupa preferinte. Executam case modulare si duplexuri din lemn cu parter si garaj sau mansardate.
 • Echipa noastra specializata ofera proiectare si constructii case pe structura din lemn la comanda, case de lemn in orice design, forma si orice structura. Furnizam case de lemn prefabricate si vindem kit casa din lemn cu livrare la locatie si montaj asigurat prin servicii sigure si rapide.

Fabrica-casa.ro

Vindem si montam kit case modulare din panouri sandwich

 • Punem la dispozitie case din panouri sandwich (lem, osb si polistiren) sau case americane, case din lemn ecologice si ieftine. Producator de case din lemn masiv realizam preconstruirea panourilor pentru casa si asamblam case din ferme prefabricate monopante si ferme de mansarda. Prefabricam si montam ferme cu 2 pante si ferme speciale care va scutesc de asamblarea acoperisului in stil clasic si va ajuta sa economisiti timp si bani.
 • Producem si livram case din lemn stratificat si case din panouri sandwich cu structura din grinzi masive de lemn si panouri portabile prefabricate si montate in santier. Realizam case din panouri din cherestea de molid, placate cu osb si umplute cu material termoizolant (polistiren).

Fabrica-casa.ro

Kit case din lemn pe comanda

 • Firma noastra specializata ofera set complet de barne profilate, set complet de grinzi pentru planseu si set complet de elemente pentru structura sarpantei. Aceasta modalitate de a prefabrica structura casei va ajuta sa finalizati lucrarile intr-un timp scurt si totodata sa construiti o casa rezistenta si ecologica cu o eficienta energetica ridicata.
 • Echipa noastra specializata va ajuta sa beneficiati de compartimentare personalizata cu dormitoare si buctarie, living si baie sau dupa preferintele Dvs. puteti personaliza casele comandate cu hol si terasa. Casele prefabricate sunt livrate la locatia stabilita si se monteaza pe fundatia de beton deja existenta in santier.

Fabrica-casa.ro

Oferim kit Casa timberframe - din lemn

 • Montam si fabricam kit case timberframe. Structurile timberframe presupun prefabricarea peretilor interiori si exteriori din panouri prefabricate cu montanti, prelucrarea si preconstruirea planseelor si fermelor pentru acoperis. Fermele sunt elemente prefabricate care alcatuiesc structura acoperisului si se caracterizeaza prin rezistenta si timp redus de executie.
 • Fabricam structuri timberframe placate cu osb si umplute cu materiale termoizolante precum polistiren sau vata minerală, vată bazaltică sau celoloză suflată. Elementele structurale portante care stau la baza caselor timberframe pot fi izolate si cu fibra din lemn, lana sau paie in functie de preferintele fiecarui client.

Fabrica-casa.ro

Tehnici de realizare case ecologice din lemn gata pentru livrare

 • Executam fabricare case din lemn. Procesul de realizare al caselor din lemn prefabricate cuprinde fabricarea si prelucrarea sarpantelor si structurilor acestora. Personalul nostru calificat realizeaza debitarea si prelucrarea lemnului folosit la prefabricarea panourilor si elementelor structurale.
 • Toate aceste operatiuni de obtinere kit casa de lemn permite asamblarea propriuzisa pe fundatia deja existenta in santier sau la locatia constructiei. Realizam transport kit case din lemn la cerere catre clientii nostri si asamblam kit-ul comandat intr-un timp de executie mai lung in atelier si mai scurt pe santier. Kit-ul de casa din lemn oferit nu include fundatie beton, invelitoare si alte elemente constructive.

Fabrica-casa.ro

Ce contine Kit-ul de constructie casa din lemn

 • Kit-ul de instalare case din lemn la fata locului cuprinde talpa si pereti interiori de rezistenta si compartimentare. Peretii exteriori din panouri prefabricate sunt inclusi in pachetele livrate alaturi de planseul superior sau tavanul si planseul intermediar care sunt placate cu osb si polistiren. Un kit pentru case din lemn mai contine si elemente suplimentare: balcon, balustrade si stalpi de lemn pentru sustinere, in functie de complexitatea structurii vizate.
 • Fermele acoperisului pe care le fabricam sunt prelucrate si asamblate din grinzi de lemn startificat, capriori si osb, sipci pentru aerisire si sipci pentru invelitoare. Constructia fermelor necesita si grinzi sau capriori aparenti. Pachetele livrate contin si elemente de consolidare suruburi, cuie si dibluri sau elemente de imbinare metalice de tip placi multi cui, coltare si feronerie.

Fabrica-casa.ro

Prelucrare si tratamente lemn

 • Producem si fabricam case din lemn in atelierul nostru specializat. Procesul de prelucrare si tratare al lemnului consta in pre-usacrea si taierea precisa dar si realizarea unui tratament complex pentru a spori rezistenta structurilor.
 • Lemnul pe care il folosim in prefabricarea caselor este un material ecologic si tratat din fabrica cu substante ignifunge si solutii anti acarieni si anti daunatori dar si cu solutii de protectie asupra incendiilor. Prelucram panouri din molid, pin sau stejar lipsit de dăunători si tratat pentru a va oferi rezistenta in timp si eficienta serviciilor si produselor oferite.

Fabrica-casa.ro

Avantaje case din lemn prefabricate

 • Asiguram case de lemn prefabricate cu panouri osb, case economice si ecologice cu costuri reduse de executie si eficienta energetica ridicata. Acestea nu sunt expuse umiditatii, peretii ramanand uscati si fara mucegai datorita materialului lemnos de rasinoase din care sunt construiti.
 • Casa din lemn prefabricata are o structura rezistenta si este o solutie mult mai ieftina in comparatie cu structurile de caramida sau beton. Oferim case din lemn preconstruite care va asigura pret avantajos, confort sporit si durabilitate. Termenul de executie este scurt iar montajul se realizeaza usor si rapid.

Fabrica-casa.ro